Concurs Castiga 6 aparate electrocasnice Zass


Durata: 12.12.2011 - 30.12.2011
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • 6 aparate electrocasnice Zass:
    Premiul I: Aparat de gatit multifunctional electric Zass ZMFC01 - 299 lei
    Premiul II: 1 x Gratar electric Zass T03-2
    1 x Tigaie electrica pentru pregatiti pizza Zass ZPP01
    Premiul III: 3 x Sandwich maker Zass ZSM 06
Ce trebuie sa faci ?
Elanko si Zass ti-au preGATIT cadoul de Sarbatori !
Posteaza comentariul tau in care mentionezi minim trei produse marca Zass pe care Elanko le comercializeaza, precum si care este preferinta ta culinara de Sarbatori, iar Elanko si Zass iti potolesc pofta! Poti castiga, prin tragere la sorti, un super premiu pe gustul tau !
Pentru a putea participa la concurs este obligatoriu sa te inregistrezi pe www.elanko.ro si sa ai profilul complet: email (acelasi folosit si pentru comentariu), nume-prenume, telefon, adresa. (creeaza cont aici)
Raspunsurile trebuie sa contina atat enumerarea a minim 3 produse marca Zass comercializate de Elanko, precum si felul de mancare preferat de Sarbatori. Comentariile incomplete nu vor fi validate.
Extragerea la sorti va avea loc pe site-ul www.random.org, iar pentru transparenta alegerii castigatorilor, elanko.ro va posta pe pagina concursului, filmarea extragerii.

Participa aici
2011-12-12 22 37 53


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/12/2011 10:44:00 p.m.