Concurs castiga costum craciunita + set lenjerie intima


Durata: 30 noiembrie – 22 decembrie 2011
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • Un costum  de Craciunita Santa Lady Dress si un set de lenjerie intima Isabelle!
Ce trebuie sa faci  ?
  1. Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs).
  2. Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.
  3. Apasa cele doua butoane de sub formularul de contact (share facebook si yahoo messenger) si anunta-ti prietenele de concurs. Cu cat se vor inscrie mai multe prietene din partea ta, cu atat sporesc sansele de castig pentru voi.
  4. Raspunde corect la urmatoare intrebare: “Cate modele de costume de Craciunita sunt disponibile pe site-ul www.women-world.ro?”, raspunsul il gasesti aici.
Participa aici
2011-12-02 02 52 37


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/01/2011 11:30:00 p.m.