Concurs Castiga mini produse vegetale pure de la Weleda

Durata: 5-20 decembrie 2011
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • mini produse vegetale pure de la Weleda
Ce trebuie sa faci ?
Dacă ai avea ocazia să foloseşti produsele numărul unu în Europa în categoria anticeluliticelor, ai refuza? În funcţie de stilul tău de viaţă, dar şi de vârstă, mai ales dacă ai un program încărcat, Weleda îţi recomandă să îţi faci timp pentru o şedinţă de frumuseţe cu produse naturale.
Participă la concurs în perioada 5-20 decembrie printr-un comentariu în care să ne dai 3 argumente pentru care foloseşti produse naturale sau organice şi noi te premiem cu unul din cele 3 seturi de mini-produse Weleda.
Toţi participanţii la concurs trebuie să lase un comentariu la articol.
Participarea la concurs presupune completarea anumitor date specificate la publicarea comentariului (nume, prenume, adresa de mail, localitate). Aceste date nu se fac publice.
Vor fi descalificaţi toţi cei care nu respecta tema concursului şi cei care folosesc un limbaj vulgar
Câştigătorii, care sunt anunţaţi prin e-mail, sunt obligaţi să răspundă cu un reply în 24 ore. În caz contrar, este extras un alt câştigător.
Uleiul anticelulita cu mesteacăn de la Weleda datorează principiile sale active extractelor valoroase din plantele medicinale ca rozmarinul, ghimpele (Ruscus) şi din frunzele tinere de mesteacăn. În combinaţie cu un masaj uşor, uleiul activ stimulează circulaţia şi metabolismul pielii. Astfel, pielea devine mai netedă şi mai fermă – totul în mod natural. Masajul regulat cu uleiul anticelulita Weleda cu mesteacăn îmbunătăţeşte aspectul pielii mai ales dacă este combinat cu sport şi cu o alimentaţie echilibrată.
Crema de mâini cu catina – Îngrijire intensivă regenerativă. Crema cu catina de la Weleda îngrijeşte intensiv şi îţi regenerează pielea, în timp ce parfumul proaspăt de citrice îţi alinta simţurile. Cum de sunt toate acestea posibile cu o singură crema? Pentru că aceasta cremă conţine ingrediente active ca uleiul preţios de catina, ulei de susan, ceară de albine şi un amestec de uleiuri eterice naturale. Uleiul de catina, bogat în vitamina C şi acizii graşi nesaturaţi, protejează pielea împotriva deshidratării în timp ce uleiul de susan echilibrează pielea aspră, aceasta recăpătându-şi fineatea. Iar parfumul ei extrem de plăcut îţi va da senzaţia că lucrezi în natură.
Loţiunea de duş revitalizantă cu catina stimulează simţurile prin aroma proaspătă obţinută din uleiuri esenţiale pure de portocale, mandarine şi grapefruit care asigură buna dispoziţie încă de dimineaţă! Pielea este curăţată în mod delicat şi în acelaşi timp hrănită cu uleiuri vegetale bogate în antioxidanţi şi acizi graşi. Compoziţia cremoasă şi delicată a loţiunii are la bază extrase de cătină albă cultivată biodinamic şi ulei organic din seminţe de susan care protejează pielea împotriva deshidratării. Conţine provitamina A (beta caroten) şi vitamina E care ajută la regenerarea pielii.

Participa aici

Articole Populare

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Diigo