Concurs Castiga o chitara Fender


Durata: pana la 23 decembrie 2011
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • o chitara Fender
Ce trebuie sa faci ?
Oare cati muzicieni celebri de astazi si-au inceput cariera cu prima chitara primita cadou de Craciun sau cumparata din primii bani castigati de la prima lor slujba? Foarte multi.
Vremurile s-au mai schimbat de atunci, iar astazi, daca iubesti cu adevarat muzica rock si tot ce iti lipseste ca sa devii celebru este o chitara, ca sa o obtii trebuie sa asculti Rock Fm.
Ai astfel sansa sa castigi nu doar o chitara ci … o regina: o chitara FENDER STRATOCASTER de la Rock Fm si Guitar Shop.
Asculta cu atentie Rock Fm si afla care este cuvantul cheie al zilei. Intra pe rockfm.ro, completeaza formularul cu datele tale si apoi bifeaza cuvintele pereche ale celui pe care l-ai auzit la ROCK FM in ziua respectiva.
In fiecare zi, de luni pana vineri, vom suna prin tragere la sorti cate un ascultator dintre cei inscrisi la concurs si il vom premia cu o chitara clasica FENDER. MARELE PREMIU, constand intr-o chitara electrica FENDER STRATOCASTER, un amplificator FENDER MUSTANG 2, si un PROCESOR DE VOCE „VOCALIST LIVE 3” se va acorda prin tragere la sorti pe data de 23 decembrie in programul lui Cristian Hrubaru!
Hai ca e simplu, stii rock, nu?

Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/07/2011 05:22:00 a.m.