Concurs Castiga o excursie in minunata Toscana

Durata: 31 octombrie 2011 - 19 februarie 2012
Tip: cumparare
Premii:
  • o excursie in minunata Toscana
Ce trebuie sa faci ?
Între 31 octombrie 2011 şi 19 februarie 2012, noua campanie naţională OMV îţi aduce o promoţie specială la colecţia Aliseo Crystal: până la 55% reducere în schimbul punctelor bonus OMV.
Alimentezi şi faci cumpărături la OMV, colectezi punctele bonus şi pleci acasă cu un cadou ideal pentru Sărbători la un preţ avantajos. În plus, completând talonul colector poţi participa la tombola finală şi câştiga o excursie în minunata Toscana.
Colecţia Aliseo Crystal conţine pahare elegante, de cea mai bună calitate, realizate de cel mai mare producător italian de veselă din sticlă, RCR: set pahare pentru vin roşu, set pahare pentru vin alb, set pahare pentru apă, decantor.
Cumpărăturile la OMV îţi aduc punctele bonus necesare
E foarte simplu! La fiecare tranzacţie de 20 de lei pentru automobile primeşti un autocolant cu un punct bonus şi talonul colector.
Pentru fiecare 15 puncte colectate pe talon în perioada promoţiei beneficiezi de o reducere de până la 55% la achiziţionarea unui produs din gama Aliseo la alegere.
Vinuri de colec?ie la un preţ special
Mai mult, OMV vine cu o ofertă atrăgătoare pentru pasionaţii de vinuri de colecţie. La fiecare produs Aliseo cumpărat, vei primi şi un cupon în baza căruia poţi beneficia de o reducere de 30% la achiziţionarea vinurilor Lacerta Cuvee IX 2009 şi o reducere de 31% la achiziţionarea vinurilor Lacerta Muscat Ottonel 2010.

Participa aici

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador