Concurs Castiga o excursie la salonul auto de la Geneva 2012


Durata: 05 decembrie 2011 – 26 ianuarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • o excursie la salonul auto de la Geneva 2012
Ce trebuie sa faci ?
Poți câștiga o excursie pentru două persoane la salonul auto de la Geneva 2012 sau cursuri de pilotaj la școala lui Titi Aur.
Înregistrează-te, voteaza pilotul câștigător în cel puțin una dintre etapele trofeului și în clasamentul general al Trofeului și vei intra în tragerea la sorți pentru premiile concursului.
Pentru a vota, dați clic pe săgeata din dreptul pilotului pe care doriți să îl votați drept câștigător al etapei active (cea prezentă în meniul din stânga), precum și în clasamentul general al competiției.
Concursul se va derula în perioada 05 decembrie 2011 – 26 ianuarie 2012. Participanții la concurs vor putea vota începând cu ziua de luni din săptămâna weekend-ului în care va avea loc desfășurarea etapei respective și până în ziua anterioară acesteia.
Pentru a fi eligibili pentru premii, participanții trebuie să completeze formularul de înregistrare cu date valide.
Pentru mai multe detalii, vezi aici regulamentul concursului.

Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/10/2011 09:45:00 a.m.