Concurs Castiga o geanta de laptop, un mouse, un stick usb de 4 GB sau o carte


Durata: 28 Noiembrie 2011 - 18 Decembrie 2011
Tip: jurizare
Premii:

  • 3 x geanta de laptop
  • 3 x mouse de laptop
  • 3 x stick USB de 4Gb
  • 3 x cartea "Antreprenoriat" de Marius Ghenea - 49 lei
Ce trebuie sa faci ?
  1. Creeaza pe blogul tau o poveste in care sa faci legatura intre carti si device-urile pe care acestea se pot citi, scrie sau promova, sau de ce nu, o legatura intre cartea bloggerului si gadgetul bloggerului, sau orice altceva va trece prin cap si poate avea legatura cu bloggurile, cu gadgeturile si cu cartile. Include link catre categoria laptopuri, tablete sau oricare alta categorie de pe evoMAG.ro care sa aiba legatura cu device-urile pe care poti citi carti, sau de ce nu device-uri prin care poti crea carti, link catre produsul evoMag despre care vorbesti, link in articol catre libraria de carti online Libris (recomandat pe cuvinte precum: carte, carti, carti online, librarie online), link catre pagina concursului (http://haotik.ro/2011/11/28/de-trei-ori-blogger-de-trei-ori-evoblogger.htm).
  2. Lasa un comentariu la pagina de concurs pe haotik.ro cu linkul catre articolul tau sau trimite e-mail la office@nanotel.ro cu linkul catre articolul tau.
  3. Promoveaza evenimentul pe Facebook si pe Twitter folosind hashtagul#evoBlogger .

Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/08/2011 02:33:00 a.m.