Concurs Castiga o lenjerie sexy babydoll


Durata:  1 decembrie 2011 - 30 decembrie 2011 la orele 24:00
Tip: votare
Premii:

  • o lenjerie sexy babydoll
Ce trebuie sa faci ?
Te-ai gandit vreodata ca poti devenii cunoscuta, si admirata de multe alte persoane?!
Site-ul Femei-Frumoase porneste de azi campania “Frumoasa lunii”. Daca te consideri frumoasa si ai ce arata lumii, ai un corp de invidiat, sau vrei sa fi remarcata de posibile agentii de modeling sau trusturi media, aici este sansa ta!
Trimite-ne o poza si o descriere despre tine ( inaltimea ta, greutate, dimesiunile, culorea ochilor, hobby’urile, ocupatia si localitatea ) pe adresa de email concurs[@]femei-frumoase.ro pentru a participa la concursul “Frumoasa lunii”.
Fata care va strange cele mai multe voturi de la prietenii sau admiratorii, va castiga un premiu oferit de catre partenerii nostri Lenjerie-Femei constand intr-o lenjerie sexy babydoll, iar poza care va castiga va fi postata pe site-ul Femei-Frumoase si pe Lenjerie-Femei in categoria babydolls.

Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/07/2011 05:09:00 a.m.