Concurs Castiga o masina Kia Ceed


Durata: 2-24 decembrie 2011
Tip: cumparare
Premii:

  • o masina Kia Ceed
Ce trebuie sa faci ?
Magia sărbătorilor de iarnă începe la Iulius Mall Suceava din a doua zi a lunii decembrie, odată cu startul campaniei promoţionale „Moşule, eu când primesc cadoul?”, care continuă până în Ajunul Crăciunului!
Un autoturism KIA Cee’d trage din greu sania Moşului, încărcată cu alte mii de cadouri pentru cei mai harnici cumpărători: 22 roboţi de bucătărie, vouchere de cumpărături şi premii surpriză!
Şi în acest an, Moşul soseşte la Iulius Mall cu tolba plină de daruri pentru cei care cumpără cadouri de sărbători.
În perioada 2-24 decembrie 2011, bonurile fiscale în valoare de minimum 100 lei garantează participarea la tombolele de Craciun, iar primii 200 de clienţi ai zilei primesc premii instant: vouchere de cumpărături, cozonaci aromaţi, bomboane de pom şi răcoritoare Coca Cola!
În fiecare seară, la ora 18, la Centrul Info se extrage câştigătorul unui robot de bucătărie Philips, iar pe 24 decembrie, la ora 12, Moşul de la Iulius Mall va face o bucurie imensă unui alt client harnic şi norocos, pe care îl va recompensa cu un autoturism KIA Cee’d de la dealerul autorizat AUTOBITTI.

Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/07/2011 05:40:00 a.m.