Concurs Castiga o masina pentru familia ta si alte 3.200 de premii


Durata: 6 decembrie - 24 decembrie 2011
Tip: tragere la sorti
Premii:

 • o masina pentru familia ta si alte 3.200 de premii
 • Marele Premiu: un automobil
  - 500 televizoare LCD
  - 100 sisteme Home Cinema
  - 100 tablete PC
  - 1.000 smartphone-uri
  - 1.000 decodoare HD
  - 500 premii supriza pentru copii
Ce trebuie sa faci ?
Daca esti abonat RCS & RDS la oricare dintre serviciile Digi, poti castiga in perioada 6 decembrie – 24 decembrie 2011, unul dintre cele 3.201 premii inscrise in TOMBOLA CRACIUNULUI la Digi.
Anul acesta iti petreci sarbatorile de iarna cu Digi, care iti multumeste pentru fidelitate cu multe daruri si premii:
Castigi doar pentru ca esti abonatul nostru!
Simplul fapt ca esti abonatul nostru iti poate aduce unul dintre aceste premii. Devenim Mos Craciun pentru tine! Te includem in tombola din care extragem in fiecare seara, de la Mos Nicolae pana in Ajunul Craciunului, numele mai multor castigatori.
Esti abonat, te-am sunat, ai castigat!
Urmareste zilnic incepand cu orele 20:00, in direct pe Digi Sport, emisiunea dedicata extragerii: “Digi te suna de sarbatori”. Pregateste-te sa fii castigator. Pregateste-te sa fii sunat pentru ridicarea premiului.
Iti multumim tie, daruind bucurie copilului tau!
Adu-i si pe cei mici in fata televizorului! De Mos Nicolae si in Ajun de Craciun, copilul tau poate castiga unul dintre cele 500 premii surpriza la care ne-am gandit special pentru el. Iti multumim tie, aducand zambete de bucurie pe buzele copilului tau!
Urmareste listele de castigatori, pe mai multe canale TV
Ne bucuram sa te avem alaturi de noi in fiecare seara, vrem sa iti spunem direct ca te afli printre castigatori. Dar intelegem daca nu poti fii cu noi seara de seara si anuntam pentru tine listele cu castigatorii fiecarei zile, pe mai multe canale TV: Digi Sport, Digi Film, UTV, Music Channel.

Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/07/2011 05:51:00 a.m.