Concurs Castiga o masina Peugeot 207

Durata: 2-16 decembrie 2011
Tip: votare
Premii:
Ce trebuie sa faci ?
Magia sărbătorilor de iarnă începe la IULIUS MALL Iasi din a doua zi a lunii decembrie, odată cu startul campaniei promoţionale „Moşule, eu când primesc cadoul?”, care continuă până în Ajunul Crăciunului! Un Peugeot 207 trage din greu sania Moşului, încărcată cu alte mii de cadouri pentru cei mai harnici cumpărători: telefoane iPhone 4, vouchere cadou, bijuterii şi premii surpriză.
Şi în acest an, Moşul soseşte la IULIUS MALL cu tolba plină de daruri pentru cei care cumpără cadourile de sărbători de la magazinele celui mai iubit mall din Iaşi. În perioada 2-24 decembrie 2011, bonurile fiscale în valoare cumulată de minimum 150 lei garantează participarea la marea tombolă de Crăciun. Până pe 23 decembrie inclusiv, primii 100 de clienţi ai zilei primesc premii garantate precum: vouchere pentru shopping, abonamente Dance Energy, doze Illy, vouchere Lux Taxi sau sticle de Coca-Cola . În plus, IULIUS MALL va oferi zilnic, prin tragere la sorţi, o bijuterie marca DeGeorgia, un pachet cu trei şedinte Proellixe de la Dermoesthetique şi patru servicii auto la Open Service.
Week-end-urile din luna cadourilor vor fi şi ele bogate în premii! În fiecare sâmbătă şi duminică din perioada campaniei promoţionale, un iPhone 4 îşi aşteaptă câştigătorul. Extragerile au loc pe 3, 4, 10, 11, 17 şi 18 decembrie, precum şi în ziua specială de Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie. Mai mult, în sâmbetele de pe 3, 10 şi 17 decembrie, un cumpărător harnic va primi în dar un pachet de trei şedinţe REGEN de la Dermoesthetique. În Ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Moşul de la IULIUS MALL va face o bucurie imensă unui client norocos, pe care îl va recompensa cu marele premiu, un autoturism Peugeot 207.
Alte cadouri speciale îi aşteaptă pe cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 lei, din orice magazin IULIUS MALL şi pe care le achită cu un card UniCredit Ţiriac Bank. În zilele de week-end, clienţii care vin cu bonurile fiscale la insula specială din zona Zara vor fi răsplătiţi cu o frumoasă decoraţiune de Crăciun. Moşul va poposi şi la admiratorii IULIUS MALL de pe Facebook! În perioada 2-16 decembrie 2011, fanii mall-ului sunt invitaţi să dea frâu creativităţii şi să împodobească virtual un brad de Crăciun. În ultima zi a concursului, cei mai votaţi cinci „designeri” vor fi declaraţi câştigători şi vor primi în dar de la IULIUS MALL câte un brad natural, de care să se bucure împreună cu familia.

Participa aici

Articole Populare

raspunsuri conquiztador

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Diigo