Concurs Castiga oricare telefon mobil Allview

Durata: 13 Decembrie 2011 - 23 Decembrie 2011
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • oricare telefon mobil Allview
Ce trebuie sa faci ? regulament
Participarea la concurs nu este in nici un fel conditionata de cumpararea unui produs. Inscrierea la concurs se poate face numai prin intermediul paginii de Facebook a companiei si numai urmand toti pasii din aplicatia de concurs respectiv: sa devina fan prin “like” al paginii Allview Mobile si sa completeze formularul de inscriere in care va specifica care este telefonul Allview pe care si-l doreste de Craciun.
Participantii care au introdus adrese invalide de email vor fi descalificatii.
Pentru evitarea inscrierilor automate se accepta o singura inscriere de pe o adresa de IP. Extragerea va fi realizata automat prin intermediul aplicatiei de facebook care gazduieste concursul. Castigatorul extras va fi validat de Organizator. Nu se admite mai mult de o inregistrare pentru acelasi concurent.
Adresa de email si numele contului de Facebook reprezinta datele de identificare ale castigatorului. Daca un participant nu respecta toti pasii, inscrierea sa va fi anulata.
Premiul nu poate fi schimbat si nu se poate opta pentru contravaloarea lui in bani. Inregistrarile care incalca regulile prezentate vor fi anulate.
Concursul va fi lansat la data de 13 Decembrie 2011 si va dura pana la data de 23 Decembrie 2011. Castigatorul va fi desemnat in data de 23 decembrie 2011.
Premiul concursului oricare telefon Allview mentionat de catre participant in formularul de inscriere.

Participa aici


Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Cazul Pustan