Concurs Castiga un aparat foto Nikon Coolpix S2500


Durata: ?
Tip: votare
Premii:

Ce trebuie sa faci ?
In afara concursului LicArt, unde fotografiile finaliste sunt alese de catre organizatori, Nikon propune participantilor un concurs lunar paralel, in care lucrarile participante sa poata fi votate de catre public.
Asadar veti putea vedea, vota si impartasi pe retelele de socializare fotografiile care au fost inscrise in luna precedenta in concursul LicArt.Veti putea vedea in dreptul fiecarei imagini numele, liceul si orasul concurentului.
Concursul va avea etape lunare independente. La finalul fiecarei luni, fotografia care are cele mai multe voturi va fi desemnata castigatoare, iar realizatorul ei va primi ca premiu un aparat foto Nikon COOLPIX S2500.
De asemenea, liceul care are concurentii cu cele mai multe voturi la finalul tuturor etapelor, va primi din partea Nikon o sesiune speciala de workshop de fotografie cu un fotograf profesionist, precum si premii surpriza in timpul acestei sesiuni.
Inscrieti-va asadar creatiile in sectiunea de fotografie a LicArt. In luna urmatoare incercati sa popularizati fotografiile voastre si ale colegilor vostri de liceu in cel mai eficient mod cu putinta pentru a castiga premiile lunare si sesiunea de training foto impreuna cu premiile speciale pentru cei din scoala voastra.

Participa aici

2011-12-10 02 54 33


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/10/2011 02:56:00 a.m.