Concurs Castiga un aparat SodaStream Dynamo


Durata: 19 decembrie – 2 ianuarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • un aparat SodaStream Dynamo - 429 lei
Ce trebuie sa faci ?
SodaStream da tonul distractiei! Cel mai modern sistem de preparare a bauturilor racoritoare carbonatate este acum disponibil si in Romania.
Participa la concurs in perioada 19 decembrie – 2 ianuarie si poti castiga un aparat SodaStream Dynamo in valoare de 429 de lei.
Posteaza un comentariu la acest articol in care sa ne spui cel putin trei tips-uri impotriva deshidratarii.
SodaStream, lider mondial in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea de sisteme de carbonatare a apei, anunta lansarea oficiala a brandului in Romania. Cu o istorie de mai bine de 100 de ani, SodaStream a revolutionat deja obiceiurile de consum din peste 40 de tari in care brandul este prezent.
Cu sistemele SodaStream, apa simpla se transforma rapid in apa carbonatata sau bauturi racoritoare carbogazoase, cu un grad de carbonatare adaptat preferintelor personale. Fara baterii sau curent, cu un design potrivit pentru orice stil de bucatarie, sistemele SodaStream sunt o alternativa distractiva, practica, sanatoasa si ecologica pentru prepararea bauturilor carbonate in functie de propriul gust, sau de starea de dispozitie.

Participa aici

2011-12-21 01 13 52


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/21/2011 01:14:00 a.m.