Concurs Castiga un costum de Craciunita


Durata: 21 decembrie 2011
Tip: tragere la sorti
Premii:

Ce trebuie sa faci ?
Se apropie sarbatoarea noastra preferata, iar anul acesta avem un cadou cu totul special, un costum de craciunita oferit de Lenjerie
Lenjerie este magazinul unde puteti gasi lenjerie intima, lenjerie sexy, corsete, bodystocking etc.
Daca vreti sa va imbracati in Craciunite de sarbatori sau daca doresc iubiteii sa va faca un cadou sexy, puteti atat voi cat si ei sa participati la giveaway, pentru a castiga un costum de craciunita la alegere de pe Lenjerie.
Cum puteti participa?
1. Va alegeti costumul preferat de pe pagina cu costume de craciunita
2. Faceti o postare pe blog in care sa spuneti cateva cuvinte despre giveaway si puneti un link la postare. Postati si poza cu costumul de craciunita pe care vi-l doriti.
3. Lasati un comentariu pe pagina concursului in care puneti link-ul la postarea de pe blogul vostru.
Castigatoarea/castigatorul va fi stabilit prin random.org, extragerea se va desfasura in 22 decembrie, astfel incat costumul sa ajunga la voi inainte de Craciun.
Persoana care la postare are cele mai multe comentarii la articolul propriu, primeste 2 locuri in concurs, adica sanse duble de castig!

Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/09/2011 01:24:00 a.m.