Concurs Castiga un iPad, un telefon mobil si un aparat foto


Durata: 12 Decembrie 2011 – 29 Februarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • Premiile oferite in cadrul Campaniei sunt urmatoarele:
    Etapa 1: Un aparat foto
    Etape 2: Un telefon mobil
    Etapa 3: Un iPad - 2.599 lei
Ce trebuie sa faci ? Regulament
Pentru a se inscrie in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze o reincarcare a cartelei de mobil in retelele Cosmote, Orange sau Vodafone de la terminalele de plata ZebraPay in valoare de minimum 5euro, sa intre pe pagina de Facebook ZebraPay in tab-ul corespunzator campaniei si sa introduca numarul de telefon pentru care s-a realizat reincarcarea, data la care s-a realizat reincarcarea cartelei, precum si numele si prenumele.
Participantul are obligatia de a pastra chitanta primita la terminal pentru validare. In cazul in care, in urma tragerii la sorti castigatorul nu prezinta chitanta prin care poate dovedi ca a efectuat incarcarea cartelei acesta este descalificat. Premiul nu va fi acordat in acea etapa, urmand ca in urmatoarea etapa sa se realizeze din nou extragerea.
Un Participant poate efectua un numar nelimitat de tranzactii in valoare de minimum 5 euro. Fiecare inscriere in concurs ce reprezinta o tranzactie diferita este o sansa. Mai multe tranzacti efectuate reprezinta mai multe sanse la extragerea castigatorului.
Valoarea minima pentru o reincarcare este 5euro nu pot fi cumulate valorile mai multor tranzactii pentru a ajunge la suma de 5 euro.

Castigatorii premiilor oferite in cadrul Campaniei vor fi desemnati in zilele de 10 Ianuarie 2012 (etapa 1), 7 februarie 2012 (etapa 2) si 7 Martie 2012 (etapa 3).

Participa aici

2011-12-18 12 17 38


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/18/2011 12:25:00 p.m.