Concurs Castiga un iPad2, telefoane iPhone4 şi sisteme home cinema


Durata: 1 - 23 decembrie 2011
Tip: tragere la sorti dintre cumparatori
Premii:

Ce trebuie sa faci ?
  1. Moş Crăciun iubeşte pe toată lumea. Pe copii şi pe părinţi, dar numai dacă au fost cuminţi!
  2. Pentru părinţi, Moşul a pregătit o tombolă care va avea loc între 1 şi 23 decembrie. În cadrul tombolei, vor fi oferite tablete iPad2, telefoane iPhone4 şi sisteme home cinema. De asemenea, vor fi dăruite pe parcursul perioadei şi peste 3.000 de premii surpriză constând în reduceri la cumpărături în magazinele din cadrul Liberty Center (Vezi regulament)
  3. Pentru a primi unul din cadourile Moşului, vizitatorii care fac cumpărături de minimum 50 lei vor trebui să completeze talonul de tombolă primit în magazine şi să-l depună în urna de lângă biroul de informaţii de la parter! Fericiţii câştigători vor fi anunţaţi în cadrul unui eveniment special care va avea loc pe 23 decembrie începând cu ora 16:00 şi va fi prezentat de unul dintre cei mai îndrăgiţi coregrafi din România, Bursucu’!

Participa aici

2011-12-10 07 53 48


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/10/2011 07:57:00 a.m.