Concurs Castiga un iPhone 4S si o tinuta de 1.500 lei de la 3Suisses


Durata: 15 Ianuarie 2012.
Tip: tragere la sorti
Premii:

  • un iPhone 4S si o tinuta de 1.500 lei de la 3Suisses
Ce trebuie sa faci ?
Castiga unul dintre cele doua premii: un iPhone 4S de la evoMAG sau un o tinuta completa in valoare de 1.500 Ron de la 3Suisses.
Completeaza chestionarul e-commerce al organizatorului campaniei. Formularul va contine cateva campuri obligatorii, printre care: adresa de email, numarul de telefon, orasul.
Un participant va avea dreptul sa completeze o singura data chestionarul e-commerce. In cazul in care Organizatorul va identifica un participant a completat de mai multe ori chestionarul, acesta isi rezerva dreptul a anula participarile acestuia.
Data limita de completare este 15 Ianuarie 2012.
Extragerile vor avea loc pe data de 16 Ianuarie 2012. Castigatorii vor fi contactati prin e-mail iar numele lor vor fi afisate pe site-ul Daedalus Online.
In cadrul Campaniei “e-commerce” se vor acorda urmatoarele premii prin tragere la sorti:
- 1 iPhone 4S de la evomag.ro;
- o tinuta completa in valoare de 1.500 ron de la 3suisses.ro;
- fiecare respondet castiga automat cate un cupon de reducere in valoare de 30 de RON de la urmatoarele magazine online: www.mycloset.ro, www.clickshop.ro, www.3suisses.ro.

Participa aici
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/07/2011 06:04:00 a.m.