Concurs Castiga un laptop Asus K53SV


Durata: 14 decembrie 2011 – 15 ianuarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

Ce trebuie sa faci ?
Asus şi Laptop News vă dau extemporal în cadrul unui concurs. Aşa cum v-am promis, astăzi lansăm un nou concurs care are ca premiu un prea minunat laptop Asus K53SV.
Toamna se numără bobocii, noi numărăm premiile. Acum dacă tot am început, o să continuăm numărătoarea şi iarna. După ce am dat un laptop cu windows 7 şi o tabletă Asus Eee Pad Transformer, astăzi lansăm o nouă provocare ce are ca premiu un laptop Asus K53SV echipat cu tehnologie de ultimă generaţie.
De data aceasta Asus România şi Laptop News şi-au unit forţele şi s-au gândit să vă dea un scurt extemporal. Ca să intraţi în cursa pentru marele premiu – Asus K53SV – trebuie să completaţi chestionarul de mai jos. Sunt întrebări ce ţin de producătorul Asus şi de noua generaţie de laptop-uri Asus K. Răspunsurile se găsesc pe site-ul laptopnews.ro în articolele scrise până în prezent.
Codul Secret Asus solicitat la finalul chestionarului se găseşte doar pe pagina oficială Asus România de pe facebook.
Pentru a evita frauda şi înscrierile multiple, toţi participanţi trebuie să completeze seria şi numărul de la buletin în baza cărora se va face şi validarea câştigătorului. Datele sunt cofidenţiale şi nu vor fi făcute publice!
Noi vă sfătuim să nu vă grăbiţi când completaţi chestionarul. Citiţi întrebările cu atenţie şi căutaţi răspunsurile, acolo unde este cazul, în site-ul laptopnews.ro. Concursul se desfăşoară în perioada 14 decembrie 2011 – 15 ianuarie 2012, ora 23.59. La noi Mos Craciun vine şi în ianuarie.
Extragerea câştigătorului se va face prin intermediul site-ului random.org şi în prezenţa unei comisii mixte formată din reprezentanţii Laptop News şi Asus România. La extragere vor intra doar cei care au răspuns corect la toate întrebările din chestionarul de mai sus şi au respectat regulamentul şi termenii concursului.

Participa aici

2011-12-15 04 29 34


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/15/2011 04:30:00 a.m.