Concurs Castiga un Magic Blender

Durata: 16 – 30 decembrie 2011
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • un Magic Blender - valoare totala 1.197 lei
  • MAGIC BLENDER este ideal pentru a toca sau felia legume, branza, carne, oua fierte, usturoi, ceapa; pentru a prepara piureuri, supe, maioneze, sosuri, creme. Toaca, feliaza, amesteca cu MAGIC BLENDER!
    Pachetul MAGIC BLENDER include:
    - blender cu 2 viteze de functionare
    - tel detasabil
    - pahar gradat cu capac 600ml
    - feliator si 5 lame forme diferite
    - tocator capacitate 500g
    - 2 caserole vid cu capac si dispozitiv pentru selectarea datei
Ce trebuie sa faci ?
Mecanismul este foarte simplu! Descopera retetele extraordinare de Craciun de pe eCuisine, alege-le pe cele care iti plac cel mai mult si impartaseste-le tuturor prietenilor tai de pe Facebook si Twitter, folosind butoanele de “Share”, respectiv “Tweet” din dreptul fiecarei retete. – Share-ul trebuie facut pe Wall-ul tau de Facebook sau in contul tau de Twitter, nu pe Wall-ul/in Contul eCuisine!

- Trebuie sa ai cont pe Facebook sau Twitter pentru a putea folosi butoanele de “Share”, respectiv “Tweet” din dreptul fiecarei retete. In cazul in care nu ai cont pe una din aceste retele de socializare, nu vei putea participa la concurs.
- Trebuie sa fii logat pentru a participa la concurs. Daca nu ai cont, iti poti crea unui aici sau te poti loga cu unul din conturile tale de pe retelele de socializare sau alte siteuri AICI.
- In cazul in care folosesti butoanele de “Share”, respectiv “Tweet” din dreptul fiecarei retete fara sa ai cont sau sa fii logat pe eCuisine.ro, nu vei intra in tragerea la sorti.
- Vor fi acordate 3 premii prin tragere la sorti dintre toate persoanele care au impartasit Retete de Craciun de pe eCuisine.ro pe Facebook si Twitter, folosind butoanele de “Share”, respectiv “Tweet” din dreptul fiecarei retete.
- Premiile sunt in valoare totala de 1.197 lei si sunt oferite de TopShop.
- Inainte de a participa la concurs, citeste regulamentul.
- Castigatorii vor fi anuntati pana pe data de 15 ianuarie 2012.

Participa aici

2011-12-18 12 11 56

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari