Concurs Castiga un pachet personalizat cu tratamente de remodelare corporala

Durata: 6 decembrie 2011 – 06 ianuarie 2012
Tip: votare, cel mai bun scor
Premii:
  • un pachet personalizat cu tratamente de remodelare corporala
Ce trebuie sa faci ?
Dragele noastre doamne si domnisoare din Bucuresti, speram ca o sa aveti sarbatori cat mai frumoase! Si pentru ca exista viata si dupa sarbatori, vrem sa va oferim, impreuna cu Noblezza Beauty Lounge, posibilitatea sa castigati un pachet personalizat cu tratamente de remodelare corporala!
Vrem – nu vrem, dupa sarbatori se acumuleaza atat grasime, cat si o cantitate mare de toxine in organism. Tratamentele de la Noblezza Beauty Lounge remodeleaza, elimina toxinele, si poti fi tu persoana care sa arate perfect in ianuarie!
Ce trebuie sa faci?
Vrem reteta ta sanatoasa! Foloseste sectiunea TRIMITE RETETA, din contul tau, si trimite-ne ceea ce consideri tu ca e cea mai sanatoasa reteta din alimentatia ta.
Concursul va dura intre 6 decembrie 2011 – 06 ianuarie 2012, ora 24:00. Juriul format din foarte simpaticele doamne de la Noblezza Beauty Lounge va hotari care este cea mai sanatoasa si placuta reteta dintre cele trei finaliste la puncte. Rugam prietenii sa va voteze reteta, fiecare vot inseamna un punct!
Pentru a castiga trebuie deaemenea sa dai LIKE paginii de Facebook Noblezza!

Toate retetele care se incadreaza in conditiile concursului vor fi publicate pe dietetik.ro, in sectiunea RETETE DE LA CITITORI! Citeste REGULAMENTUL CONCURSULUI, participarea implica acordul tau cu acest regulament. Concursul se adreseaza doar persoanelor de sex feminin, peste 18 ani, din Bucuresti si zonele limitrofe, care pot urma un tratament in Bucuresti.
Ce inseamna premiul? Dintre tratamentele disponibile la Noblezza Beauty Lounge, cele care ti se potrivesc iti vor fi oferite de-a lungul unui tratament cu rezultate vizibile! Dupa diagnosticul corporal computerizat, ti se va face un program personalizat, iar Noblezza Beauty Lounge nu te va lasa sa uiti de programarile pentru zilele de rasfat. In timpul procedurilor te odihnesti extraordinar de bine, iar la urma pleci mai subtire si mai usoara. Dintre tramtamentele de la Noblezza: bronzare organica, infrasauna uscata Slim Line Spa, liposuctie virtuala Ultralipo, radiofrecventa, Dermocell, electrostimulare musculara si drenaj limfatic.

Participa aici

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari