Concurs Castiga un porc pentru masa de Craciun


Durata: 20 Decembrie 2011
Tip: tragere la sorti dintre cumparatori
Premii:

  • un porc pentru masa de Craciun
Ce trebuie sa faci ?
Ai ratat Black Friday si nici porc nu ti-ai luat? Avem o alternativa pentru tine!!!
In fiecare an de Ignat, romanii au o traditie la care tin foarte mult: taierea porcului. Ne-am gandit ca anul acesta sa imbunatatim traditia si sa taiem si porcul si preturile!!!
Asa ca daca ai ratat Black Friday si nici porc de Craciun nu ti-ai luat, avem o solutie pentru tine: vino la MarketOnline si cumpara-ti cadourile pentru cei dragi la preturi reduse cu pana la 50% si in plus poti castiga un porc intreg din care sa-ti prepari bunatatile pentru masa de Craciun.
Bineinteles ca tu hotarasti daca vrei sa ti-l trimitem pe Ghita intreg sau direct “aranjat”. Te asteptam marti 20 Decembrie 2011 de Ignat Day pe MarketOnline.
Toti cumparatorii din ziua de Ignat vor fi inscrisi automat la tombola, iar in data de 21 decembrie vom afla care dintre acestia il va castiga pe Ghita.

Participa aici

2011-12-20 03 05 02


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/20/2011 03:07:00 a.m.