Concurs Castiga un smartphone LG Optimus 3D

Durata: pana pe 20 decembrie 2012, ora 23:59
Tip: jurizare
Premii:
Ce trebuie sa faci ?

Ignat Day este modul prin care MarketOnline își propune să sărbătorească în mediul online această tradiție românească – prin reduceri care vor rula întreaga zi și un premiu inedit oferit unuia dintre clienții care își cumpără ceva de pe marketonline pe data de 20.12.2012
Cităm din brief:
Ai ratat Black Friday și nici porc nu ți-ai luat? Avem o alternativă pentru tine!

Fiindcă în fiecare an de Ignat românii au o tradiție la care țin foarte mult – tăierea porcului – ne-am gândit ca anul acestă să îmbunătățim tradiția și să tăiem și porcul ȘI prețurile!
Asa ca dacă ai ratat Black Friday și nici porc de Crăciun nu ți-ai luat, avem o soluție pentru tine: Vino la MarketOnline și cumpără-ți cadourile pentru cei dragi la prețuri reduse cu pâna la 50% și în plus poți câștiga un porc întreg* din care să-ți prepari bunătătile pentru masa de Crăciun.
*tu hotărăști dacă vrei să ți-l trimitem pe Ghiță întreg sau direct “aranjat” 
Asadar: maine reduceri pe martketonline – campania BLITZ se desfasoara astazi si maine, pana la 23:59 -primim articole scrise in intervalul acesta.
I.                   Obiective
-          Promovarea conceptului Ignat Day și faptul că initiațiva aparține MarketOnline într-un mod cât mai creativ
-          Nu promovăm ideea de SUPER MEGA reduceri. Vor exista reduceri la toate produsele pe parcursul zilei de 20.12, însă doar la cateva dintre ele (pana în 30) vor exista discounturi foarte mari (50%)
II.                Cerințe
- Articolul trebuie sa contina minim 1000 caractere;
- Continutul trebuie să fie relevant și la obiect;
-  Este de preferat ca articolul sa contina link catre  www.marketonline.ro/special/ignat-day si catre www.marketonline.ro

Participa aici

2011-12-20 02 24 41

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador