Concurs Castiga un voucher de 1.000 lei la Domo si 2 x 100 euro


Durata: 19 decembrie 2011 - 3 ianuarie 2012
Tip: jurizare
Premii:

  • un voucher de 1.000 lei la Domo si 2 x 100 euro
Ce trebuie sa faci ?
Obiectivul acestei campanii este promovarea pe bloguri a actiunii pe care Garanti o desfasoara, si anume campania “Cu fiecare cumparatura, salvam impreuna padurile virgine ale Sincii”, prin care banca doneaza, in numele fiecarui client care solicita un card de credit WWF Bonus Card, 90 lei catre organizatia de mediu World Wide Fund for Nature (WWF).
Campania incepe astazi, 19 decembrie si tine pana pe 3 ianuarie, iar Mecanismul este urmatorul:
- Pentru a sustine cauza acestor paduri virgine, te provocam la un exercitiu de imaginatie: pune-te in pielea uneia dintre speciile care traiesc in padurile Sincii (urs brun, capra neagra, ras, lup, cocos de munte, starc cenusiu) si descrie o zi in padurea virgina, asa cum iti imaginezi tu ca ar fi.
- Mentioneaza pe blog ca Garanti doneaza cate 90 de lei pentru fiecare cont deschis cu WWF Bonus Card, ca fiecare aplicant va primi cadou un ursulet de plus si ca va exista un procent de 0,5% donat de Garanti catre WWF cu fiecare cumparatura
- Sa trimiti pe contact at blogalinitiative.ro de fiecare data cand scrii cate o postare la acest concurs
Premii:
Premiul I: Un voucher de 1000 de lei la Domo
Premiul 2 : 2 premii de cate 100 de euro
Informatiile despre Padurile Sincii si despre cum ar trebui sa abordezi subiectul pentru “efectul” maxim, IN BRIEF – pentru cei care nu pot vizualiza brief-ul si nu sunt in baza de date Blogal Initiative (deci n-au primit newsletterul), va rugam sa-l solicitati la contact at blogalinitiative.ro

Participa aici

2011-12-20 02 09 28


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/20/2011 02:10:00 a.m.