Concurs Castiga un weekend romantic la Paris de Valentine’s Day

Durata: 11.02.2012 – 14.02.2012
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • un weekend romantic la Paris de Valentine’s Day
Ce trebuie sa faci ?
De Valentine’s Day, InZonaTa te trimite alaturi de persoana iubita in cel mai romantic oras din lume! Priviti un spectacol deosebit de lumini la Tour Eiffel, faceti o incursiune in trecutul grandios al regilor francezi la Muzeul Luvru, va plimbati pe Champs Elysees sau savurati un cappuccino la o cafenea situata pe strazile pline de istorie ale Parisului.
Pentru a castiga un weekend romantic la Paris, trebuie sa va inscrieti la concurs cand sunteti logati pe site, apasand simplu butonul “Participa”, iar apoi sa va asigurati ca aveti profilul completat cu datele corecte de identificare. In cazul in care nu sunteti membru InZonaTa, puteti participa la concurs completand formularul de concurs – iar apoi sa va completati profilul de membru InZonaTa pentru a avea sanse la marele premiu! Castigatorul este ales prin tragere la sorti pe 20 ianuarie 2012!
Parisul se incapataneaza sa seduca prin monumentele de arta, peisajele naturale si istoria unui mari civilizatii europene! Nu rata sansa sa fii tu cel sedus, in acest oras fermecator, alaturi de persoana iubita!
Premiul concursului consta intr-o excursie pentru doua persoane la Paris, insa castigatorul poate folosi contravaloarea premiului pentru a merge in alta excursie de la agentia Perfect Tour, daca se incadreaza in 600 Euro si se desfasoara inainte de 25 martie 2012. Excursia la Paris are loc in perioada 11.02.2012 – 14.02.2012. Pachetul include: bilet de avion Bucuresti – Paris – Bucuresti, compania Air France, cu toate taxele de aeroport incluse si 3 nopti de cazare cu mic dejun bufet, la hotelul Quality Inn La Defense (3 stele).

Participa aici

Articole Populare

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari

Cazul Pustan

Poza: Pui de naparci Pocaiti-va

Biblia vs Cartea lui Mormon