Noul Maraton Sprint Reteaua 3 emag

După ultimul maraton sprint, reteaua 3 pornește cel de-al doilea maraton mâine începand cu ora 13:00, pe Facebook, te asteptam cu premii la fiecare 30 de minute. Pana la ora 16:00 iti aducem cadouri surpriza si un XBOX 360 pe Facebook.com/Reteaua. Din jumatate in jumatate de ora iti oferim posibilitatea de a castiga credite si un premiu garantat. Premiul il oferim aleator unui participant din cei 1000 de jucatori care raspund corect la intrebare.

Unde, cand si cum?

Sprintul începe Vineri, 9 decembrie, la ora 13:00, cand va fi afisata prima intrebare; ultima intrebare va fi afisata la ora 15:30. Concursul se va desfasura pe facebook la adresa facebook.com/Reteaua si in interfața de joc, pe reteaua.emag.ro. Intrebarile se adreseaza pe Facebook, raspunsurile se inscriu doar in joc, in sectiunea “Coduri credite”. La fiecare intrebare se va mentiona premiul si numarul de credite caruia ii este atribuit. In cazul in care nu exista nici un jucator care sa introduca codul cu numarul prestabilit la inceperea rundei, premiul nu se acorda si nici nu se reintroduce in joc.

Cum pot participa si cum aflu daca am castigat?

Poate participa la SPRINT orice persoană înscrisă în campania Ret3aua. Nu este necesară achiziția vreunui produs. Castigatorul se anunta la fiecare final de runda. Orice raspuns corect afisat de catre un jucator in timpul concursului, pe pagina de Facebook Ret3aua, va conduce in mod automat la banarea jucatorului respectiv.

Lista premiilor:

5 cadouri surpriza Microsoft si marele premiu – 1 (unu) Xbox 360. Premiul fiecarei runde se anunta impreuna cu intrebarea. Nu exista o ordine prestabilita a premiilor. In cazul in care nu exista nici un jucator care sa introduca codul cu numarul prestabilit la inceperea rundei, premiul nu se acorda.

Noi ne întâlnim pe chat pentru răspunsurile maratonului sprint reteaua 3.
2011-12-08 16 04 26
sursa

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari