Concurs Castiga 8 vouchere de 100 lei la Baneasa Shopping City

Durata: 16 ianuarie - 18 ianuarie 2012, ora 16.00
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • 8 vouchere de 100 lei la Baneasa Shopping City
Ce trebuie sa faci ?
Raspunde corect, in topicul dedicat din forum, la una dintre cele 3 intrebari ce vor fi lansate in perioada concursului si poti castiga unul dintre cele 8 vouchere de cumparaturi in Baneasa Shopping City, fiecare voucher avand valoarea de 100 lei.
Voucherele pot fi utilizate in magazinele participante din Baneasa Shopping City (vor fi specificate pe voucher). Premiul trebuie revendicat in data de 20 ianuarie 2012 de la locatia mall-ului Baneasa Shopping City, adresa Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr.42D in baza cardului sau buletinului de identitate. In caz contrar,voucher-ul castigat este anulat.
Concursul se desfasoara in perioada 16 ianuarie - 18 ianuarie 2012, ora 16.00. Castigatorii vor fi anuntati in pagina concursului de pe site-ul kudika in data de 18 ianuarie 2012. Ulterior, castigatorii vor fi anuntati prin e-mail, urmand a li se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat.
Pentru a fi validat si a putea intra in posesia premiului, fiecare castigator trebuie sa comunice prin reply la mailul pe care il va fi primit datele sale de identificare complete, inclusiv CNP, cel tarziu pana la 19 ianuarie 2012, ora 16.00. Aceste date vor fi utilizate pentru identificarea castigatorului in momentul ridicarii voucherului de la locatie.

Participa aici

Image 001

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari