Concurs eva Baneasa Shopping City - Castiga 8 vouchere x 100 lei

Durata: 13 - 19 ianuarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:
  • 8 vouchere de 100 lei la Baneasa Shopping City
Ce trebuie sa faci ?
Vino sa golesti vitrinele la Baneasa Shopping City!
Vineri, 20 ianuarie, Baneasa Shopping City te invita sa profiti de reduceri extravagante la colectia de toamna-iarna pana la miezul noptii. Incep extra reducerile cu muzica buna si numeroase premii oferite pe loc, care vor transforma o iesire la mall intr-o super petrecere. Magazinele din centrul comercial vor fi deschise pana la miezul noptii, iar cumparatorii vor avea parte de o multime de reduceri la brandurile favorite. Reducerile ce pot ajunge si pana la 85% in cele peste 200 de magazine participante din Baneasa Shopping City si Feeria ii asteapta pe toti vizitatorii. Pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro in curand o sa fie publicata lista cu reduceri.
Baneasa Shopping City a pregatit o multime de alte surprize. Atmosfera de petrecere, condimentata de cocktailurile savuroase oferite gratuit tuturor participantilor, este ideala pentru a face cumparaturi. Mai mult, discounturile vor avea loc si pe 21 si 22 ianuarie, pana la orele 22:00 cand petrecerea continua. Vouchere de cumparaturi si invitatii la film vor fi oferite ca si premii instant.
De asemenea, la Grand Cinema Digiplex, in seara de 20 ianuarie, incepand cu ora 23:59 daca iei un suc mare impreuna cu un popcorn sau nachos mare poti viziona gratuit premiera filmului “Contrabanda”. In weekend ai super oferta: cumperi popcorn/nachos/racoritoare mici si primesti mediu sau cumperi mediu si primesti mare. Eye Fi Cafe te intampina cu preturi speciale la meniuri.
Pentru mai multe detalii despre puteti accesa: http://www.baneasashoppingcity.ro/index.php/ro/evenimente/item/2595_reduceri-extravagante, http://www.grandcinemadigiplex.ro/ si paginile de facebook.
Participa la concurs in perioada 13 - 19 ianuarie 2012, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 8 vouchere a cate 100 ron fiecare la extra reducerile extravagante de la Baneasa Shopping City!
1. Participa la concurs in perioada 13 - 19 ianuarie 2012 si poti castiga unul dintre cele 8 vouchere a cate 100 ron fiecare la extra reducerile extravagante de la Baneasa Shopping City!
2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti pe data de 19 ianuarie 2012, efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
4. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,un nr. de telefon precum si o copie dupa actul de identitate.
5. Premiile/ voucherele vor putea fi ridicate Vineri 20 ianuarie 2012 incepand cu ora 18:00, de la biroul de informatii din Baneasa Shopping City.
6.  Voucherele se ridica numai pe baza actului de identitate. Numele din buletin trebuie sa fie identic cu cel din lista castigatorilor publicata pe site.
7. Voucherul poate fi folosit doar in seara de 20 ianuarie si doar in magazinele participante la promotie.
8.  Orice tentativa considerata frauduloasa de catre administratorii site-ului atrage dupa sine anularea oricarui premiu castigat.
9.  Nu se acorda contravaloarea premiilor.
Participa aici

Articole Populare

Biblia vs Cartea lui Mormon

Cazul Pustan

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari