Mesaje SMS enervante Concurs Cosmote


Al 7-lea mesaj primit de la Cosmote pentru a participa la marele lor concurs:

40.000 EURO NET + pana la 10.000 EURO NET AZI ! TRimite SMS la 2012 in urmatoarele 30 de minute si participi de 551 ori pentru ambele premii! 0.99E cu TVA

Celelalte 6 mesaje le gasiti aici. Primul a fost primit in 12 martie si ultimul astazi, pe 31 martie.

Ciudat ca raspunsul lor apare in aceeasi zi si suna cam asa:

in urma apelarii numarului gratuit 1234 dumneavoastra veti apasa tasta 1 pentru limba romana, 3 Pentru serviciile Cosmote si modificari ale datelor tale personale, 1 Pentru schimbarea datelor personale sau aflarea codului PUK si 2 Pentru a-ti schimba optiunea cu privire la primirea de informatii cu caracter commercial.
Optiunile pentru receptionarea informatiilor cu caracter comercial vor fi prezentate, existand posibilitatea sa le modificati dupa cum urmeaza:
- Daca sunteti de acord sa primiti informatii comerciale - apasati tasta 1;
- Daca nu sunteti de acord - apasati tasta 2.

Faza e că ultima dată când le-am trimis mesaj tot răspunsul ăsta l-am primit. Din păcate asta e apă de ploaie, apăs 2 (NU) la cele 4 întrebări dar tot primesc mesaje promoționale.

 
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 3/31/2012 04:46:00 p.m.