agricultura suferă

Ilie Sârbu: preţurile produselor alimentare ar trebui să scadă pentru că sunt umflate artificial


"Preţurile scad la producător, iar când ajung la consumator cresc. Şi Uniunea Europeană are problema pe care am avut-o noi cu hypermarketurile. La şedinţa de la Parlamentul European am căzut de acord că există o problemă pe filieră, pe fiecare produs în parte. În acest condiţii trebuie să aflăm ce se întîmplă. Sunt preţuri artificial umflate”, a precizat Sârbu, citat de NewsIn.

Domnule Ilie Sarbu, pana acum ce-ati facut ? De-abia acum ati realizat ca preturile sunt umflate ? Hypermarketurile nu va mai platesc destul ? Sau ce s-a intamplat cu dvs. ? Dupa ce ca sunt de o calitate foarte proasta, fructele si legumele aduse din Turcia, Spania mai sunt si cumparate de bisnitari si vandute in piete, iar ei mint ca sunt din Romania, pentru ca le iau ieftin de la hypermarket si le vand mai scump in piete. Iar saracii tarani cu culturile batute de vant, sapate la timp [nu date cu ierbicid] stau pentru banul ala ca sa isi scoata parleala. Nici nu se pune problema de profituri la tarani. Prin urmare la ce sa mai faci o ferma ? Plecati tot la oras si mancati produsele cancerigene ieftine ale acestora.

Comentarii

  1. pe filiera...adica a ocupat timpul de lucru a ministerului pentru investigatii care se intind pe ani de zile...poate e din cauza sistemului de distributie care nu exista...cum sa ajunga taranul cu produsele la oras daca el nu are bani de transport...sau nu cunoaste pe nimeni la bucuresti...

    RăspundețiȘtergere
  2. agricultura sufera...sufera toti !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să respectați regulile de bun simț. Mulțumesc.

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador