chirie vs credit ?

comentarii la articolul : chirie vs credit

  1. eu stau in chirie. si eu sunt curios cand te vei trezi si vei realiza ca daca ajungi intr-o perioada in care nu mai poti plati rata [ti-ai pierdut slujba] toata suma data la banca + locuinta ta vor zbura si vei ramane cu ... chiria. Calculele ii dau dreptate autorului : iei credit dai minim dublul sumei luate. Stai in chirie si pui banii intr-un depozit si se ajunge chiar acolo ca dobanda va acoperi chiria. Deci vei sta in chirie pe gratis + ca ai banii stransi. Bine, vor scadea dobanzile pe viitor, dar la preturile de acum nu se merita INCA sa cumperi. Vom ajunge ca in SUA, deja Basescu a anuntat recesiune.
  2. vrei sa spui ca :
- de-abia prin 2012 vom fi eligibili pentru schimbarea monedei nationale la euro, asta in cazul optimist si daca lucrurile merg bine
- in contextul crizei [si vedem ca pana si Basescu aminteste de "Re-ce-si-U-ne"] nu cred ca salariul mediu se va dubla. Vom vedea peste 2 ani ce se intampla, mai apoi vom putea comenta.
- minimul la locuinte inca nu s-a inregistrat. locuintele sunt INCA supraevaluate iar puterea romanului de cumparare de-abia acum a scazut dar nu s-a atins minimul.
- programul Prima casa e apa de ploaie, nu va avea succesul scontat si va fi scos ca in Polonia peste ceva timp pentru ca nu s-a inregistrat tinta pentru care a fost aprobat. in plus tot minim dublu platesti bancii pentru un credit iar dobanda nu a ajuns sub media chiriei, deci nefavorabil romanului debitor.











Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador