De ce nu spunem cu entuziasm despre Isus?

probabil nu mai spunem nimic pentru ca toata lumea stie acest lucru. E totul atat de evident incat lumea e sleita de atata propaganda crestina. De fapt, sunt cativa asa zisi crestini ce merg din casa in casa si spun lucruri ieftine oamenilor si nu le mai dau pace cu acest lucru incat acestia nu vor decat sa fie lasati in pace. Gata cu atata SPAM. pe email, pe messenger, in tramvai, etc. Exista locuri unde se fac diferite chestii, la biserica se canta, la discoteca se danseaza, iar pe strada se alearga spre servici. Bine, ii pot spune omului cat de mult mi-a iertat Isus la puterea a 30-a dar crezi ca-i pasa ? Daca chiar vroia sa stie intra pe net si citea despre tine. Sunt de acord ca ar trebui sa fim mai atenti la faptele noastre decat sa spam-uim in dreapta si in stanga despre cat de fericiti suntem.

comentariu la: "de ce nu spunem cu entuziasm despre Isus"

Comentarii

  1. Eiii, uite: entuziasmul asta m-a sleit pe mine... Ranjetul asta bombonistic al unora...

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca, numai spunem cu etuziasm despre Isus fiindca suntem prea preocupati de cea ce se intampla azi, aici, acum...uitand ca maine nu ne apartine. Da; ar rebui sa ne placa sa vorbim despre Isus dar "nu ne place" fiindca ...nu ne place sa traim ca El si nu nici nu reusim sa fim ca Cel pe care IL "promovam"(daca se poate spune asa) Ar trebui sa vorbim cu entuziasm...dar am uitat sa fim entuziasti atunci cand este vorba de Cel care ne cere sa traim o viata ca El.

    RăspundețiȘtergere
  3. corect.
    poate nu stim ...

    RăspundețiȘtergere
  4. sau...."ne facem ca nu stim", :) si reusim asta prin ignoranta a ceea ce stim foarte bine.Sunt comvinsa ca tu sti . Uneori e bine sa ti se reaminteasca :) . Zambeste . Nu orice comentariu trebuie luat ca o... placinta cu varza. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să respectați regulile de bun simț. Mulțumesc.

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador