scade euro ?



“Parca n-as incuraja acum o apreciere de curs. Insa daca deficitul de cont curent se restrange excesiv, probabil ca o apreciere este inevitabila”, a afirmat Isarescu.

Isărescu a cheltuit o tranşă FMI pentru a ţine leul
Isărescu: “Unii, săracii, aşteaptă de şase luni să se facă cursul 4,7 lei/euro”

Isărescu: Nu vă aşteptaţi la o depreciere de până la 4,7 lei/€

Cine „sapă” leul, BNR sau Guvernul? Băncile îşi dau cu părerea

Guvernul ia de sub nasul BNR banii FMI ca să-i bage în deficit. Boc:„ori plec acasă, ori facem aceste reforme”

Citind aceste articole nu mă pot abține să nu spun că am impresia că Isărescu e disperat și încearcă să manipuleze populația într-un ultim efort de salvare a ron-ului, pentru că mai multe articole prezintă în perioada următoare o apocalipsă a monedei naționale, odată cu venirea alegerilor. Și nu știu cât de bine stă rezerva lui Isărescu, dar SIGUR economia nu duduie în momentul de față. Și din moment ce în perioada ce a trecut s-au opintit să țină cursul la nivelul actual se pare că prognozele băncilor [euro la 4,7 ron] s-ar cam adeveri. Iar Patriciu amintește și de rezervele care s-au cam subțiat, se pare. Nu mai vorbim de ratingul Românicii și de scăderea atracției investitorilor deci și a euroilor în țară. Ce ne mai salvează sunt tot căpșunarii care au mai avut noroc vara asta să prindă un loc de muncă în străinătate. Dar probabil că ne înșelăm, din moment ce Isărescu spune altceva. Bine, poate că n-a spus astă iarnă că ne va atinge criza, nu mai țin minte dacă e om de încredere sau o simplă marionetă plătită cu 7.300 euro/lună dar poate omul are dreptate. Vom vedea !

Eu unul am pariat exclusiv pe euro ! Am scăpat de inflația de 7-8% și de incertitudinea generată de latura economică a țării.

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador