Crin Antonescu președinte ? Tăriceanu prim ministru ?

Crin Antonescu îi vrea pe Patriciu și Tăriceanu prim miniștrii !
Cu siguranță nu vreau un astfel de președinte.

Călin Popescu Tăriceanu și-a arătat atuul : știe să aducă țara în colaps, de la +8 a adus-o la -8 deficit bugetar. Bravo grecule, măcar te plimbi mulțumit în Porsche-ul tău, acum.

Iar la Patriciu nu am înțeles niciodată cum de la pușcărie a ajuns pe prima pagină în topul miliardarilor. Ăsta a ajuns acum mare om cu caracter după toate situațiile penibile prin care a trecut. Datorită puterii și a ziarelor pe care le deține, a reușit să-și propage o spălare a imaginii pătate în același fel cum și-a câștigat banii. Dinule, ai reușit să speli pe creier o cârcă de oameni, și te-ai infiltrat în sistem stând în umbră și mânuind țara prin diferite marionete. L-ai distrus ca imagine pe Tăriceanu, dar cu siguranță a meritat, și-a primit o parte consistentă de-și permite să ducă o viață liniștită de-acum înainte. Aceste politici ale guvernului Tăriceanu s-au dovedit foarte inspirate, din moment ce ai prin cele mai bune randamente din istoria mogulilor.

Mai nou nu se cheamă șpagă sau corupție, ci politică strategică ceea ce fac astfel de oameni.
Crinul ăsta cu toate că promite multe, mă tem să nu fie ca Obama. În plus, istoria PNL și-a pus amprenta asupra României, și și-a dovedit puterea. A făcut găuri în buget cât au fost la putere, prin urmare ce poți face Crine mai bine ca Tăricel ?

Călin Popescu-Tăriceanu at a government meetingImage via Wikipedia

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador