Mă uit pe tabelă și mă șterg la ochi să văd mai bine

Liverpool vs Ac Milan Soccer Calcio Final Cham... 
Într-un cuvânt: wow.

Cine se gândea că 1-4 va fi scorul ? Bravo băieți și în special pentru Dan Petrescu care și-a pregătit excelent băieții, i-a motivat și s-a văzut clar că nu bugetul echipei și valoarea materială face scorul, ci motivarea jucătorilor. Ați reușit în 3 etape ce nu a reușit Steaua în 20 de ani. Becali, uite așa ar trebui să arate o echipă. Nu umbra ta, nu sluga ori cățelul.

La primul gol al gazdelor m-am așteptat să plouă cu goluri, dar de când a început să picure, s-a observat cum românii își revin. Iar la penalty am realizat că norocul [altii îi spun mâna cerească] e peste Urziceni. Și uite așa a reușit o echipă cu oameni motivați să facă istorie. La fel cum David a făcut cu Goliath, publicul a rămas mască, au plecat înainte de meci pentru că Bilașco a îngenunchiat Rangers.

Bravo, ați arătat lumii că dacă crezi cu adevărat chiar se poate întâmpla imposibilul. Într-un meci de fotbal, conduși cu 1 - 0 și având și un penalty ați reușit să conduceți meciul, să ieșiți cu capul sus, și chiar să câștigați.

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador