prima mutare greșită a lui Crin Antonescu ?

Autumn sun
Citind aici despre nehotărârea celui care și-a anunțat candidatura la președinție pot spune că sunt total dezamăgit de mutarea făcută. De fapt nu-l mai vrea pe Olteanu la BNR.

Sunt mai multe scenarii:
- Olteanu a văzut că n-are nici o treabă cu acest post de viceguvernator așa cum susțin marii economiști
- Antonescu dorește să-i lase loc lui Croitoru, mai ales că acesta din urmă a spus clar că nu-l mai atrage postul de premier dacă va fi ales viceguvernator. Și ca să nu-i mai lase o alternativă lui Băsescu, acesta fiind obligat să-l pună pe Johannis.

Știm că mogulul Patriciu e în spatele acestor acte teatrale și după cum se vede în topul miliardarilor mai dă și roade bune. Sunt curios dacă Băsescu & Croitorul își vor menține drumul.

Comentarii

  1. Crin nu-l mai "vrea" pe Olteanu la BNR pentru ca si-a dat seama ca nu este perfect competent si abil pentru aceasta functie. Indiferent de acuzele aduse d-nului Crin, acesta ramane ferm si tare pe pozitii, responsabil pentru afirmatiile si deciziile sale. Dupa o analiza pertinenta asupra intregi situatii, Crin adopta atitudinea potrivita. Gabi A.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce va place voua sa va dati cu parerea doar sa nu adormiti in fata calculatorului. Sa nu cadeti din visare....orice vis al vostru se poate transfoma in cosmarul vostru. A.M.

    RăspundețiȘtergere
  3. Crin Antonescu este ALTFEL. Crin Antonescu va face un ALT FEL de campanie şi va fi un ALT FEL de preşedinte.

    RăspundețiȘtergere
  4. La cât de nehotărât e, mi-e greu să cred că va alege și primul ministru la fel. Sau ceilalți miniștrii sau orice altă decizie va lua.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu este o miscare gresita....prin acest articol inceara sa i sa faca o imagine proasta lui Crin,dar oamenii sunt inteligenti si vor intelege intreaga poveste si ii vor da votul de incredere lui Crin.

    RăspundețiȘtergere
  6. elena dragă,

    n-am nici o treabă cu Crin Antonescu, n-am primit bani pentru chestia asta, e doar blogul meu personal și reprezintă un canal de comunicare, prin care îmi exprim opiniile. Iar una dintre ele e că :
    -nu îmi doresc un președinte ce azi ia o decizie și se laudă cu ea
    -și ne pune și pe noi în ipostaza să avem încredere în ea, iar mâine spune că nu-i mai place și nu mai vrea așa.

    Nici măcar idiotul de Tăriceanu [din cauza caruia suntem aici]
    nu a facut astfel de lucruri.

    Nu se cade unui om mai ales in campanie sa faca astfel de lucruri si sa ia astfel de decizii.

    Nu mai e credibil.

    Eu unul, m-am razgandit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să respectați regulile de bun simț. Mulțumesc.

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador