Știai că ...

1. Geoană a făcut presiuni să fie amintit de comentatorii meciului Urziceni - Sevilla și a reușit ?
2. Pe internet se propagă cu viteza luminii palma lui Băsescu dată unui copil ? E trucaj ?
3. Patriciu a pregătit calea știrii bombă cu o zi înainte ?
4. Geoană salută electoratul, înjurându-i ?

Comentarii:
1. E lipsă de bun simț. Poporul e obligat să scoată bani, de la pensionarul căruia nu-i mai ajung banii de pâine că tre' să-și ia medicamente, până la studentul ce mănâncă dintr-o bursă de toată mizeria. E un post public susținut de România. Așa ceva nu se face la TVR. Să faci presiuni asupra televiziunii poporului e cel mai grav lucru pe care un Geoană l-ar putea face. E disperat săracu'. Am aprins televizorul pentru a vedea meciul, nu să-mi spună despre un nimeni. Vreau să aud despre cei care-și dau viața pe terenul ăla, nu despre Prostănac.

2. Chiar dacă aflăm peste două săptămâni că acea casetă a fost un fals tot nu contează. Pentru că alegătorul are deja imaginea în minte când votează. Răul a fost propagat. În cel mai bun moment. Patriciu neagă că ar fi autorul dar se dă de gol în direct : "dacă aș fi avut caseta ieri, aș fi publicat-o atunci"

2. Eu totuși cred că acea casetă e reală. Se vede cum copilul a prins mâna președintelui, mână întinsă către acea doamnă. Cred că a făcut ceva care l-a speriat, și primul instinct e apărarea. Chiar dacă l-a înțepat sau l-a înjurat e un gest instinctual care va fi penalizat grav de unii.

3. Tăinuirea unor fapte de acest gen e tot așa de gravă ca fapta în sine. Patriciu a scos asul din mânecă. Dar e cert că nu-l suferă pe Băsescu. A vorbit la realitatea. L-a făcut cu apă și oțet pe Băsescu. Dar nu-mi pot da seama ce rău i-ar putea face unu ca Băsescu celui mai bogat om din România. Ăsta poate cumpăra orice. Dar deja se conturează faptul că prin Geoană dorește monopolizarea României: un Abramovici al românilor. Oare ce poate fura pe criză ? Deschiderea ușilor afacerilor sale ?

4. caracterul unui om se observă analizând atitudinea sa, faptele sale, vorbele. Nu-l văd președinte. Mai ales că-n spatele său stă Iliescu, Năstase, Marian Vanghelie [și prin coaliție] Tăriceanu, Vosganian și mogulii. Nu pot trece peste minciunile acestora și peste gestul lui Antonescu după aflarea rezultatelor. Noi decidem prin voturile noastre viitorul președinte, nu Antonescu prin sforile pe care le trage și prin vânzarea celor 20 procente.

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador