arta seductiei

Peste tot văd site-uri ce promit să învețe cititorul despre această artă !
Dar așa cum o spun și ei, nu înveți altceva decât să intri în pantalonii fetelor. Ăsta e etalonul, fii don Juan și intri în chiloții acestora. Oare ?

Reprezintă ceva pentru tine acest lucru ? Cu cât ai câștigat mai multe trofee cu atât te crezi mai bărbat ?
Așa e moda astăzi, așa a fost și ieri ! Șmecherașii care se strecoară ușor prin locuri inaccesibile au fost întodeauna mai altfel în societate. Eliberatorii plăcerii femeii respective. Așa le place să fie numiți.

Eu spun doar că între ei și o curvă nu e nici o diferență. Cele mai josnice persoane. Să-ți dai trupul pentru o clipă de plăcere. Un drog. Să dorești mai mult cu cât ai mai mult. Dependență. Dar curvele sunt puse la zid pe când ei sunt ... gentelmani. Înainte, în societățile care aveau o anumită limită exista un preț plătit de către aceste persoane imorale : moartea.

Pot spune că decât să fii un don Juan omorând zilnic puritatea feminină mai bine lupți pentru dragostea ce-o porți pentru o singură femeie ajungând totodată să cunoști ceea ce vroia Creatorul cu adevărat modelând aceste ființe unice într-un fel atât de minunat. Fii maximul a ceea ce poți fi vreodată ! Acest maxim e rezultatul deciziilor din fiecare secundă și modelează destinul tău. Poți fii oricine vrei tu să fii, dar în doar 1% din cazuri vei fi ceea ce îți este destinat să fii.

Cineva spunea că în zilele din urmă găsim ori Sodoma & Gomora [homosexuali, curve, plăcere fără limite] ori raiul. Creștinii sunt mai cool, dar există un preț pentru asta. Și vedem cum copiii noștri sunt "convertiți" la acest nou curent și totuși atât de vechi.



escape

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador