Adevarul despre Vaccin



Se observă o isterie generală în țară provocată în special de moartea lui Toni. O frică de moarte, frică de acest virus - gripa porcină. Nu știm ce să mai credem:
  •  pe de-o parte suntem atenționați cu privire la o luptă mascată a Noii Ordini Mondiale care-și arată colții în majoritatea legilor adoptate de marii guvernanți [cei mai marcanți sunt membrii ai acestei organizații]. Iar cauza o reprezintă numărul prea mare de oameni pe această planetă. O întâmplare: între 1980 - 1994 în România, principalul mod de transmitere a hepatitei C au fost transfuziile de sânge fără screening, iar acum se observă urmările acestei metode și sute de oameni au avut complicații la ficat [hepatita, ciroză]. Nu pacienții și doctorii sunt de vină. La mulți pacienți le-au adăugat câțiva ani la șirul vieții. Oare câte alte metode revoluționare vor avea consecințe mortale peste câțiva ani ? Să fie doar începutul sfârșitului - împlinirea profeției așteptată de atâtea secole:
Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei. Apo13:16
  • pe de altă parte e strigătul autorităților și posibila mușamalizare a cazurilor de gripă porcină. O isterie creată de autorități. [în România însă n-am văzut ca majoritatea demnitarilor să lupte pentru popor] Anul trecut citeam o știre în care se povestea: președintele SUA era îngrozit la trecerea morții pe lângă el - virusul a omorât un om din staff-ul său. Ceva nu se leagă, dacă virusul e așa de violent precum se spune "de ce mai există supraviețuitori ?" - așa cum se întreabă și cea care a mâncat și a stat împreună cu Toni, 8 ore - bebelușa Oana
Cert e că noi, creștinii avem un atu față de restul omenirii:
Şi voi n-aţi primit un duh de robie, ca să mai aveţi frică; ci aţi primit un duh de înfiere, care ne face să strigăm: "Ava! adică: "Tată!" Însuşi Duhul adevereşte împreună cu duhul nostru că suntem copii ai lui Dumnezeu. Şi, dacă suntem copii, suntem şi moştenitori: moştenitori ai lui Dumnezeu, şi împreună moştenitori cu Hristos, dacă suferim cu adevărat împreună cu El, ca să fim şi proslăviţi împreună cu El. Eu socotesc că suferinţele din vremea de acum nu sunt vrednice să fie puse alături cu slava viitoare, care are să fie descoperită faţă de noi. (Rom8:15)

Pe site-ul acesta puteți afla mai multe informații cu privire la cazurile de ultimă oră apărute în România persoanelor vaccinate. Un doctor de 34 de ani, o femeie cu probleme cardiace din Prahova, un tânăr de 28 de ani au murit în prima zi după vaccin. Alte cazuri sunt ușoare paralizii, înrăutățiri ale stării sănătății.

MLDKH Pho Vaccin 11

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador