Esti creat sa invingi

Ești creat să învingi !
Să atingi culmi ale speranței, credinței, dragostei.

Pentru că în noi există un duh de putere, nu de frică, îmbărbătează-te și continuă lupta cu aceeași îndârjire chiar dacă ai căzut de 490 de ori pe zi. Tu râzi în fața suferinței pentru că știi: nici un rău nu se abate asupra ta care să nu ducă la desăvârșire. Nici un fir de păr nu cade fără știrea Creatorului și nici o grijă nu stagnează în mintea ta pentru că fleacurile nu-și au locul laolaltă cu gândurile insuflate de Cel Prea Înalt. Toate acestea vor fi o umbră iar slava viitoare nu se compară cu flecăriile de acum.

Cu fiecare pas ești tot mai adânc înrădăcinat în EL. Nu contează ce gropi sau denivelări vor urma, căci nici adâncimea, înălțimea, moartea, boala, NIMIC, nu ne poate despărți de bucuria pe care-o avem în EL, de dragostea Sa.

Ești fiu de împărat, prin urmare fiecare pas alături de EL pe mare sau uscat va fi prin credință.
Fii tare, îmbărbătează-te căci nici un rău nu se va abate asupra ta, nu te teme de vreun om, de vreun vânt, boală, cutremur, cometă sau demnitar căci toate sunt ținute în orânduiala pusă de Hristos. Căci EL e suveran peste întreg Pământul. Nu te teme, îndrăznește ! Ești chemat să faci lucruri mărețe.

Description unavailable 

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador