2% pentru Inima Copiilor. E Gratis pt tine dar de valoare pt ei.

Dragă susținător,

anul trecut ne-ai ajutat sa strangem aproape 1.000.000 Euro pentru infiintarea Departamentului de cardiochirurgie de la Marie Curie. Proiectul nostru este acum foarte aproape de realitate: Departamentul este aproape gata, iar in vara lui 2010 vor putea fi operati primii copii bolnavi de inima. Esti unul dintre cei care au contribuit la acest succes: in numele copiilor care vor fi salvati, iti multumim!

In momentul de fata, ceea ce mai lipseste pentru ca Departamentul sa fie complet este un angiograf - un aparat sofisticat de investigare, de foarte mare ajutor (de multe ori indispensabil) in tratamentul copiilor cardiaci. Angiograful costa inca 1.000.000 Euro, din care noi nu avem decat o mica parte. In plus, mai sunt atat de multe lucruri de facut pentru copiii bolnavi de inima!

Te rugam sa ne ajuti in continuare redirectionand 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Inima Copiilor. Anul trecut am adunat astfel 150.000 Euro. 2% inseamna mult si nu costa nimic! Fara sa dai propriu-zis bani din buzunar, vei avea bucuria sa vezi ca Statul investeste in numele tau intr-un proiect ale carui rezultate sunt vizibile imediat.

Afla cum poti redirectiona 2% catre Inima Copiilor pe www.inimacopiilor.ro. Daca mai ai nevoie de ajutor sau vrei sa fii sigur, scrie-ne sau suna-ne. Toate datele de contact sunt aici.

Daca ai redirectionat deja anul acesta cei 2% catre Inima Copiilor, iti multumim! Daca nu, mai sunt doar cateva zile: termenul limita este 17 mai 2010.

Ai optat deja pentru o alta cauza? E foarte bine: ai ales sa ajuti in loc sa fii indiferent.

Ne poti ajuta si mai mult: trimite mai departe acest email catre colegii sau prietenii despre care stii ca ar fi dispusi sa ne sprijine - multi nu stiu despre 2%, sau cred ca e prea complicat, desi nu e!

[Asociatia Inima Copiilor]

Multumim din inima pentru ajutor!
Alex Popa
Asociatia "Inima Copiilor"

www.inimacopiilor.ro
Asociatia "Inima Copiilor"
str. Câmpului, 19 bis,
Câmpina / Prahova, România
cod de identificare fiscala: 18365182
tel:           +40 21 320 41 78, +40 722 360 339
e-mail: office@inimacopiilor.ro
cont:        RO96 BUCU 0463 3385 2511 RO01
Alpha Bank - Sucursala Dorobanti

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador