Arca lui Noe ? Muntele Ararat din Turcia

Dacă ar fi să umbli după dovezi biblice, asta ar avea greutate ? 

life01.jpg


La graniţa dintre trei ţări - Rusia, Iran şi Turcia - se înalţă golaş şi lipsit de copaci (până la 5.165 metri) Muntele Ararat. Numeroase relatări ale istoriei confirmă că legendara arcă, părăsită de biblicul Noe, de familia lui şi de animalele supravieţuitoare, s-ar găsi în continuare pe vulcanul stins din Podişul Armeniei turceşti...


Din cauza situaţiei politice din regiunea vizată, guvernul turc are mari rezerve în acordarea aprobărilor pentru ascensiunea Araratului. Cu toate acestea, în 1972 satelitul ERTS lansat de NASA a surprins imagini detaliate ale zonei. Pe una dintre fotografii, chiar în locul pe care cercetătorii anteriori îl indicaseră drept amplasament al navei, se descoperă un obiect straniu, paralelipipedic, străin de muntele-gazdă.


locatie-ararat.jpg

Muntele Ararat este locul unde foarte multi cercetatori cred ca s-ar afla celebra arca a lui Noe. In decursul vremii, au fost descoperite probe care ar atesta autenticitatea informatiei. CIA si NASA au cercetat si ele misterioasa „anomalie“ de pe Ararat.


Calugarul eremit si crucea lui din lemnul corabiei
Tarul Nicolae al II-lea, NASA si CIA, pe urmele arcei lui Noe
«Anomalia de pe Ararat», veche de 5.000 de ani

www-crestintotal-ro-793

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador