copii nevinovati

Cât timp responsabilii noştri promit că vom trăi bine, încă 5 familii se întreabă de ce ei trebuie să suporte consecinţele incapacităţii acestora. Printre ei era o mamă care a luptat pentru acest copil. N-a murit 9 luni în burta ei, n-a murit la naştere. A murit sufocat de fumul şi incompetenţa ce domneşte în forurile înalte în această ţară. A murit ars de flăcările pe care propria lor conştiinţă le invocă.



Şi pentru a ignora conştiinţa e nevoie de substitut. De aceea par a fi prea ocupaţi în a savura o sticlă de vin ce costă cât salariul lor anual, în palatele ce ar trebui să spună că-s fericiţi. O iau de la capăt crezând că nimic nu s-a întâmplat invocând motive pentru a-şi asigura nevinovăţia. În lumea lor şi-au asigurat libertatea însă în sinea lor sunt captivi. Sunt aclamaţi în societate şi puşi ca exemple.

un lucru e cert: cineva va plăti. cu siguranţă nu aici, nu acum.



Oare era absolută nevoie de moartea acestor copilaşi pentru a demonstra şi-n statistici că sistemul de sănătate românesc e într-o stare de degradare mai proastă decât minţile care l-au reformat ? Se întâmpla asta dacă erau implicaţi copiii demnitarilor ?





lonely treeImage by fRandi-Shooters via Flickr

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador