Concurs David Beckham Homme Castiga 5 parfumuri

Durata: 12 februarie 2012
Tip: tragere la sorti
Premii:

    5 parfumuri David Beckham Homme 30 ml, in valoare fiecare de 105 Ron

    Valoarea totala a premiilor este 525 Ron.

Ce trebuie sa faci ?

(1) Participantul trebuie sa acceseze site-ul www.bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea adresata de catre Organizator la sectiunea din Site destinata Concursului DAVID BECKHAM.

Intrebarea adresata de Organizator, precum si raspunsul ce valideaza calitatea de concurent a participantului sunt mentionate in Anexa 1 a prezentului Regulament si face parte integranta din acesta.

(2) Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul www.bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

(3) Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 14 Februarie 2012, prin care se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve. Tragerea la sorti a castigatorilor va fi electronica prin procedeul de programare pentru extragere aleatorie (functia "random"), fara revenire si va avea loc la sediul S.C. B&B COLLECTION SRL in str. Traian 3, Bl E6, Sc 2, Ap 54, Sector 3, Bucuresti, in prezenta unei comisii care va include doi reprezentanti ai Organizatorului desemnati din partea departamentului marketing si respectiv, a departamentului juridic.

Extragerea se va efectua pentru acordarea premiilor astfel:

- o singura extragere: se vor extrage 5 castigator si 25 rezerve pentru premiile constand in 5 parfumuri David Beckham Homme 30 ml din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament.


Participa aici

Image 011

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari