Concurs AutoMarket Castiga Plasma Panasonic + premii de 5000 de euro

2012-02-01 20 15 27Durata: 26 Ianuarie 2012 - 12 Februarie 2012
Tip: tragere la sorti, jurizare
Premii:
    • SC Mediafun Impex SRL - 1 TV Plasma Panasonic TX P42U30E - 1.849 lei

    • SC Acustic Mall SRL - 1 Set boxe wireless Audio Pro Living LV1 TX

    • SC Originals SRL - 5 x voucher de 430 lei achizitii produse de la Originals.ro

    • SC European Telecom SRL - 3 x Set statii de emisie receptie Midland G8

    • SC Insolit Services SRL - 7 x macheta auto de colectie

    • SC Bortun Olteanu Consultanta SRL - 10 x giftpack Gillette ProGlide, produse Gilette distribuite in cadrul Galei Autovot 2012

    • SC MEDIA PRODUCTION GROUP SRL - 45 de carduri tenis Standard Pus, distribuite in cadrul Galei Autovot 2012

    • SC Keune Romania SRL - 2 x set format din 3 produse din noua gama cu keratina (Care Line Keratin Smoothing), 1 voucher pt urmatoarele servicii: 1 tratament restructurant cu keratina+coafat, 1 manichiura si pedichiura semipermanenta+1 tratament facial revitalizant, 1 voucher pentru urmatoarele servicii: 1 manichiura si pedichiura semipermanenta, 1 set format din 3 produse pentru ingrijirea mainilor, de la Professionails

    Acestia vor fi denumiti in continuare PARTENERI.

    Valoarea totala a premiilor este de 21 500 lei (TVA inclus)

Ce trebuie sa faci ? regulament
  • 1. AICI găsești aplicația AUTOVOT 2012 (Facebook link).
    2. Votezi în aplicație mașinile tale preferate
    3. Copiezi codul embed din pasul final care îți va afișa pe blog imaginea mașinilor votate de tine.
    4. Scrii un articol pe blog în care îți argumentezi alegerea și incluzi obligatoriu codul embed copiat.
    5. Vii în 16 februarie la Gala Autovot sau o urmărești live video online pentru a vedea ce mașină a câștigat și dacă tu te afli printre câștigătorii premiilor.
  • E simplu: dacă ai un blog activ mai vechi de o lună și pe care ai publicat cel puțin cinci posturi în această perioadă, ești invitatul nostru în concursul dedicat bloggerilor. Pentru a fi înscris în concurs, trebuie să votezi în primul rând în AUTOVOT 2012, în aplicația specială de pe pagina de Facebook Automarket.ro. În ultimul pas după ce ți-ai votat mașinile preferate la cele două categorii (Mașini Accesibile și Mașini Premium), vei primi un cod embed pe care va trebui să îl folosești într-o postare pe blogul tău. În articol trebuie să îți argumentezi decizia de a alege respectivele mașini. Și să îi inviți pe cititorii tăi să-și voteze și ei mașinile favorite.

Stabilirea câştigătorilor

In ziua de 13 februarie 2012 are loc desemnarea castigatorilor finali. Numele castigatorilor vor fi afisate în aplicaţiile de pe facebook şi pe www.automarket.ro. Castigatorii premiilor vor fi anuntati telefonic sau pe e-mail de castigarea premiilor si de modalitatea de a intra in posesia acestora. Castigatorii premiilor 1, 2 ,3, premiilor Masina Boggerilor 2012 si Autovot 2012 la feminin vor trebui sa trimita un e-mail cu numele, numarul de telefon, adresa completa, precum si o copie dupa CI personala, la adresa de e-mail concurs@automarket.ro, specificand care este premiul castigat.

Premiul nu se va mai acorda în cazul în care castigatorii nu isi revendica premiul in termen de 10 zile calendaristice de la afisarea listei finale de castigatori ai premiilor instant pe site.

Premiile vor fi trimise de catre Organizator in maxim 10 zile de la afisarea castigatorilor finali pe site la adresa exacta furnizata de castigatori telefonic sau pe e-mail. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre Organizator.

Organizatorul si Partenerii nu-si asuma raspunderea pentru posibilele deteriorari sau vicii ascunse ale premiului sau deteriorari datorate transportului.

Organizatorul va trimite doar premiile revendicate sau confirmate in cele 10 zile de la afisarea pe site a castigatorilor. Dupa aceasta data, nici un mail primit pe adresa concurs@automarket.ro referitor la acest concurs nu va mai fi luat in considerare. Premiile nerevendicate de catre castigatori (sau negasiti la adresa) vor fi anulate.

Autovot 2012
Am votat cele mai tari maşini
lansate în România în 2011
 
Maşini accesibile
car
Locul 1: Nissan Micra
Locul 3: Kia Picanto
Maşini premium
car
Locul 1: Audi A6
Locul 2: Porsche 911
Locul 3: Lexus CT 200h
 
Votează şi tuMai multe detalii pe Automarket

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari