Magneţii de pe frigider - un pericol ? Minciuni

Am primit pe email:

Profesorul PEREZ VICENTE Tortosa Universitatea din Almeria din Spania. VICEPRESEDINTE GENERAL unitatea de service de prelungire University. Cale del Pozuelo s / n, 16071 - Cuenca Spania. Fac aceste precizări pentru a vă avertiza, cu toată seriozitatea de gravitatea cazului. După ce aţi citit conţinutul, oricine poate acţiona în consecinţă. Cercetatorii de la Universitatea Princeton au descoperit ceva surprinzător. Pentru mai multe luni au hranit doua grupuri de soareci: un grup cu alimente depozitate într-un frigider, iar celălalt cu alimente depozitate într-un alt frigider, dar cu mai mulţi magneţi decorativi lipiti pe uşă. Scopul studiului a fost de a vedea daca radiaţiile electromagnetice ale magneţilor influenteaza alimentele. Surprinzător, după terminarea studiilor clinice riguroase, au remarcat faptul că grupul de soareci care au consumat alimente iradiate de magneţi au 87% risc crescut de a dezvolta cancer decât celălalt grup. Magneţi ataşate la orice dispozitiv (aparat), conectat la curent electric cresc consumul de energie al dispozitivului pentru a spori forţa electromagnetică a câmpului sau electric. Avem cu totii unul sau mai mulţi magneţi de frigider, ca elemente decorative , fără a le putea suspecta periculozitatea acestora. Dar ele sunt mortale. Este periculos să ne jucam cu forţele naturii şi ale energiei. Dacă aveţi un magnet, scoateţi-l şi pune-l departe de toate alimentele. În mod inexplicabil, guvernul spaniol şi din alte ţări nu au dat nici un avertisment, dar datorită internetului şi bunăvoinţei tuturor, ne putem ajuta reciproc.

Un student a contactat universitatea si a primit urmatorul raspuns:
Dear student:

The answer is ABSOLUTELY NOT. This person is not a professor at our Univesity. Nor is a student or researcher. Our University is located in the city of Almería and we have no center in the city of Cuenca . It is not the first time we heard of this email but until now was limited to universities in South America .
Cu toate că există universitatea și orașul, se pare că emailul nu a fost transmis de pe o adresa a universitatii ci de la alta universitate Universitatea din Castilla La Mancha, Spania, nu exista nici un profesor angajat la nici una dintre universitati si nu exista centrul de cercetare amintit. Cel mai important e ca nu spune nimic despre cercetatorii de la Princeton.
În lista noastră de profesori, nu ştim că a spus Vicente Pérez Tortosa nu are nici o legătură cu Universitatea noastră. Nu este cunoscut ca un profesor în acelaşi sau ca administrare de personal sau de servicii. Toate adresele de e-mail instituţional din universitatea noastră au extensia ---- @ ual.es. Numai acele adrese aparţin membrilor comunităţii universitare ale institutiei noastre. Noi nu putem confirma dacă un student al universităţii noastre, deoarece de la Clearinghouse nu are acces la bazele de date de înregistrări de studenţi. Adresele de e-mail de studenţi au format ---- @ alboran.ual.es. Nici nu ştim că nici una dintre liniile de grupuri de cercetare stabilite în universitatea noastră este relevant pentru subiectul am discutat în dvs. de e-mail. În cele din urmă, în universitatea noastră nu există un organism instituţional numit:  VICE-Rectoratului şi servicii generale UNIVERSITATEA EXTINDEREA UNITATEA.Camino del Pozuelo s / n, 16071 - Cuenca - Spania Şi, desigur, nu avem nici un loc în oraşul de Cuenca, ca toate facilităţile, facultăţi, institute de cercetare, etc ... sunt în oraşul Almeria ... >Asta a spus, înţeleg că nu pot trimite orice referinţă ştiinţifică, de publicare, articol sau de cercetare efectuate sau sponsorizat de Universitatea noastră în legătură cu persoana care a menţionat. Un salut. Şi mulţumesc pentru informarea ne-a această situaţie. Cel mai bun respect şi vă mulţumesc foarte mult pentru raportarea ne un email despre acest lucru.
În plus de asta, științific e o aberație.
Concluzia: 100% FAKE

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador