Isus nu e creatia mintii umane

Daca Isus nu ar fi trait niciodata, noi n-am fi fost in stare sa il inventam!

Omenirea n-ar putea născoci planul de mântuire al omului în chip așa de minunat încă de la Creație (gen3.15) și timp de 3.500 de ani să urmărească această capodoperă în cel mai mic detaliu folosindu-se de oameni simpli (ex. apostolii care nu voiau să creadă moartea și învierea Sa fiind convinși de instaurarea Împărăției Sale pe Terra) dacă în spatele ei n-ar fi fost Dumnezeu.

Apogeul ei se atinge la venirea în lume a Fiului lui Dumnezeu și la învierea Sa. Chiar dacă ar veni din morți rude ale necredincioșilor aceștia nu vor crede pentru că n-au crezut în dovezile de netăgăduit pe care le avem. Cum au făcut în vremea lui Noe, fac și astăzi. Dar vine o zi în care inima omului va trebui să constate că Dumnezeu există, că Domnul Isus este Fiul Său și orice picior I se va închina dar va fi prea târziu pentru schimbarea destinului.

Astăzi e timpul îndurării lui Dumnezeu și dacă omul nu va accepta Adevărul va trebui să stea cu ura sa din inimă față de Dumnezeu scrâșnind din dinți o veșnicie. Am văzut mulți atei plângând pentru soarta evreilor (nu pentru necredința lor în Mesia) dar și Domnul Isus a văzut cum plâng femeile Ierusalimului pentru EL la răstignire și le-a spus: Plângeți pentru voi și pentru copiii voștri. (luca23.28). Diavolul caută să pervertească adevărul, așa cum a avut adepții săi în ceruri are și pe acest pământ oameni ce se împotrivesc lui Dumnezeu și astăzi și-o arată fără nici o jenă bătându-și joc de ceea ce nu pricep. Dar Slavă Domnului că toate lucrurile sunt în mâna Sa și se întâmplă conform planului Său minunat.

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari