Ice Cream Sundae

În 3 aprilie 1892, în Ithaca, John M. Scott, preot al Bisericii Unitariene, şi Chester Platt, co-proprietar al Farmaciei Platt & Colt, a creat prima inghețată sundae documentată istoric. Astfel că Google celebrează ziua de 3 aprilie, împlinindu-se 119 ani de la acest eveniment, printr-un doodle personalizat.

Este o înghețată pentru desert.

Inghetata la cornet cu cireasa in top sau o banana split. De obicei constă din Lingură de  într-o lingura de inghetata topped cu sos sau sirop, iar în unele cazuri, alte topping-uri, inclusiv nuci tocate, frisca, sau cireşe maraschino. Urmăriți rețeta de aici dacă doriți să o preparați.

Image 023

Jocuri

  • Există și un joculeț în care ai puse la dispoziție ingredientele și tu prepari înghețata cum îți place ție
  • un joc în care pictezi înghețata.
  • ești designer de înghețată: Trageţi bunatatile în farfurie.

Jucăria anului în 2006

Iar dacă vrei să o cumperi pentru copilul tău (peste 3 ani) o poți achiziționa de pe Cauti.ro, MasterShop cu doar 61,48 ron sau de la Noriel cu 64,9ron din Bucuresti, Constanta, Timisoara sau Iasi (vezi locatii).

varsta recomandata: peste 3 ani
5 mulaje incluse
1 foaie de lucru
culori Moon Sand: 560 grame, pot fi diferite fata de poza
non-toxic, fara gluten, necomestibil

MOON SAND este un produs revolutionar, inventat in Suedia, care nu se termina niciodata, are consistenta nisipului ud, insa se modeleaza la fel de usor ca plastilina. Este suficient sa il framantati cu mainile pentru omogenizare, nu ii adaugati apa.
Nu se usuca niciodata, isi dubleaza volumul fata de cat este initial in pachet, nu absoarbe apa sau alte lichide, nu se lipeste si nu pateaza. sursa 

Click aici dacă doriți să aflați mai multe detalii despre această înghețată.

Image 025 Image 024

Iată și doodle-urile făcute de Google cu ocazia evenimentului.

Comentarii

Articole Populare

Diigo

Biblia vs Cartea lui Mormon

raspunsuri conquiztador

Petrica Gaina - pastor Obreja Bautari