Continua


Multi dintre cei ce esueaza in viata sunt persoane care nu au realizat cat de aproape au fost de succes in momentul cand au renuntat. Thomas A. Edison

 

Unii nu au avut rabdare. Au vrut instant totul. Sa le vina pe tava. Doar pentru ca au dedicat 1-2 ore pe zi pentru acel scop.

 

Altii s-au dedicat in intregime. Au lasat familie, casa, masa pentru a-si atinge visul. Insa dupa ce au urcat luni intregi, poate ani lasand totul in spate (cu sacrificii colosale) s-au intors inapoi cand mai aveau de facut ultimul pas (sau ultimul kilometru). Au considerat ca nu mai pot continua. Au renuntat.

 

La inceput vei spune ca e imposibil sa faci asta. Dar nimic nu sta inaintea perseverentei si a hotararii tale.

 

 

Fiecare pas conteaza. Cu fiecare pas esti mai aproape de visul tau. Asa ca fii hotarat sa mergi inainte. Poti sa faci asta. Si la sfarsit, vei realiza ca n-a fost usor, dar orice iti pui in minte, orice lucru il vei duce la bun sfarsit. Pentru ca esti un invingator.

 
Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de Concursuri Online în 8/05/2011 02:03:00 p.m.