Concurs Castiga 100 de seturi cosmetice Nivea


Durata: 22 decembrie – 08 ianuarie 2012
Tip: joc
Premii:

  • 100 de seturi cosmetice Nivea
Ce trebuie sa faci ?
Pentru a se inscrie in concurs, participantul trebuie sa acceseze aplicatia concurs “Cadoul Ideal” in intervalul de concurs 22 decembrie – 08 ianuarie 2012.
In momentul accesarii aplicatiei, participantului ii va aparea pe ecran un brad cu globuri de Craciun. Acesta are la dispozitie 3 incercari, pe toata perioada concursului, sa ghiceasca (prin click) in spatele carui glob de Craciun se ascunde unul din cadourile NIVEA. In cazul in care acesta descopera unul din cadourile Nivea un mesaj castigator ii va aparea instant anuntandu-l ca se numara printre castigatori.
Un participant are dreptul la un singur premiu. In cazul in care ghiceste din prima incercare in spatele carui glob se afla cadoul Nivea, i se vor anula celelalte incercari.
In momentul in care un participant este declarat castigator, acesta va trebui sa completeze un formular ce va cuprinde urmatoarele date de contact nume, prenume, email si nr de telefon.

Participa aici

2011-12-23 17 55 17


Urmărește cele mai bune Promotii Online.

Ne intalnim pe chat pentru quizuri, coduri si distractie. Daca ne urmaresti pe Google+, Facebook sau pe twitter (chiar si prin sms) veti fi instiintati cand apar noutati. In coltul din dreapta sus aveti meniul cu toate quizurile si codurile disponibile.
Daca va sunt utile informatiile dati un like sau +1.Postat de admin în 12/23/2011 05:56:00 p.m.